ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η Revision Ε.Π.Ε. ανήκει στον όμιλο εταιρειών ELITHERM Α.Ε.Β.Ε. και αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην ελληνική αγορά των τεχνολογιών internet, με δεκάδες επιτυχημένα έργα στο χώρο.

Οι βασικές δραστηριότητες της εταιρείας είναι:

  • Εφαρμογές internet
  • Δημιουργία συστημάτων διαχείρισης περιεχομένου
  • Διαφήμιση στο internet
  • Ανάπτυξη λογισμικού
  • Consulting στον τομέα της τεχνολογίας της πληροφορικής
  • Δημιουργία - υποστήριξη ολοκληρωμένων συστημάτων πληροφορικής για διαφορετικούς κλάδους της οικονομίας.

Η Revision από την αρχή δημιουργήθηκε ως μια δυναμική και πρωτοποριακή επιχείρηση. Η τεχνολογικές μας γνώσεις και η πλήρης κατανόηση των προβλημάτων που σχετίζονται με τις τεχνολογικές εξελίξεις, μας βοηθούν να ξεχωρίζουμε ανάμεσα σε άλλες παρόμοιες εταιρείες. Συνεργαζόμαστε επιτυχώς με οποιαδήποτε επιχείρηση, ξεκινώντας από τις μεγαλύτερες στην ελληνική αγορά οι οποίες επιθυμούν να βελτιώσουν την επαγγελματική τους δραστηριότητα στο internet, μέχρι και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που μόλις εισέρχονται στην γρήγορη αγορά της νέας οικονομίας.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Η Revision επιδιώκει να πάρει την πρώτη θέση στην ελληνική αγορά της internet τεχνολογίας, και προτείνει στους πελάτες της προϊόντα παγκοσμίου επιπέδου.

Η χρήση των πρωτοποριακών τεχνολογιών, η επαγγελματική προσέγγιση, ο απόλυτος προσανατολισμός προς τον πελάτη, η επαγγελματικότητα και η πίστη στις αρχές της επιχειρηματικής ηθικής είναι οι αρχές λειτουργίας οι οποίες διαφοροποιούν την εταιρεία μας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Οι επαγγελματίες, που συνδυάζουν τις γνώσεις της σύγχρονης τεχνολογίας, τις μεθόδους διοίκησης και το marketing, καθώς επίσης και την εμπειρία που απέκτησαν στη δημιουργία μεγάλων internet έργων αποτελούν το βασικό δυναμικό της Revision.

ΠΕΛΑΤΕΣ

Πολλές ηγετικές επιχειρήσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα και στο εξωτερικό εμπιστεύθηκαν την εταιρεία μας. Ξεκινώντας την συνεργασία τους μαζί μας, οι πελάτες παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα συνεργάτες μας.