ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Ποιότητα είναι η στρατηγική βάση της επιτυχίας και της συνεχούς ανάπτυξης της εταιρείας μας.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Για τη δημιουργία των έργων χρησιμοποιούμε ένα από τα προϊόντα της εταιρείας μας. Αυτό μειώνει το κόστος δημιουργίας του έργου, λόγω της μείωσης του χρόνου κατασκευής. Ο πελάτης αποκτάει τη τεχνολογική βάση, για τη μελέτη και τη δημιουργία της οποίας αφιερώσαμε πολύ χρόνο.

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Αμοιβαία εμπιστοσύνη – σε αυτή βασίζεται η συνεργασία της εταιρείας μας με τους πελάτες της. Εμείς ανοιχτά λέμε στον πελάτη για τις προοπτικές ανάπτυξης του site. Ποτέ δεν ξεκινάμε ένα project το οποίο γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι δεν θα είναι αποτελεσματικό, και προειδοποιούμε τον πελάτη για την πιθανή ζημία και τα έξοδα.

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Η εταιρεία μας αναλύει προκαταρτικά τις δραστηριότητες του πελάτη, έτσι ώστε το site να ταιριάζει αρμονικά με τη συνολική εικόνα της εταιρείας. Καταβάλουμε όλες μας τις προσπάθειες για αποτελεσματική ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του πελάτη. Ενδιαφερόμαστε πραγματικά για τη επιτυχία του.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Στο διάστημα λειτουργίας της, η Revision απέκτησε συγκεκριμένο σύστημα επικοινωνίας με τον πελάτη. Παραγγελία, σύνταξη και υπογραφή συμβολαίου, μελέτη της δομής του site – όλα γίνονται με προϋπάρχον δοκιμασμένο σχέδιο. Το σύστημα αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να λύνουμε γρήγορα και αποτελεσματικά τα προβλήματα που παρουσιάζονται.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Revision, μια από τις λίγες επιχειρήσεις που προσφέρει εγγύηση εφόρου ζωής για τα συστήματά της. Τα λάθη και οι δυσλειτουργίες που προκύπτουν κατά τη χρήση της ιστοσελίδας διορθώνονται άμεσα χωρίς κόστος.