ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Στη δουλειά μας τηρούμε έξι βασικές αρχές λειτουργίας:

 1. Site – είναι ένα επιχειρηματικό εργαλείο

  Το site της εταιρείας δεν είναι απόρροια της μόδας αλλά ένα αποτελεσματικό εργαλείο marketing. Το κόστος για τη δαπάνη κατασκευής του site δεν θα πρέπει να πηγαίνει χαμένο.

 2. Εξειδίκευση

  To project του site πρέπει να το δημιουργεί αναλυτής, το σχέδιο - designer, τον προγραμματισμό - προγραμματιστής. Κάθε στέλεχος είναι ολότελα υπεύθυνο για το δικό του κομμάτι εργασίας. Εμείς εγγυούμαστε ποιότητα και επαγγελματικότητα σε κάθε στάδιο του project. Πέρα από αυτό η εξειδίκευση μειώνει το κόστος κατασκευής της ιστοσελίδας.

 3. Σεβασμό στη γνώμη του πελάτη

  Είμαστε επαγγελματίες στον τομέα μας, για το λόγο αυτό πάντα προτείνουμε στους πελάτες μας τις δικές μας λύσεις για τα προβλήματά τους. Χωρίς όμως να λαμβάνουμε υπ’ όψη μας τη γνώμη του πελάτη, είναι αδύνατο να δημιουργούμε αυτό που ο ίδιος επιθυμεί. Σε περίπτωση διαφωνίας βρίσκουμε πάντα μια λύση συμβιβασμού.

 4. Στη δουλειά δεν υπάρχουν μικροπράγματα

  Για μας ποιοτικό προϊόν σημαίνει – προϊόν, μελετημένο έως και την τελευταία λεπτομέρεια.

 5. Το site δεν δημιουργείται για τον πελάτη αλλά για τον επισκέπτη

  Ο κανόνας, ο οποίος πρέπει να τηρείται τόσο από τον δημιουργό, όσο και από τον πελάτη. Μαζί δημιουργούμε το προϊόν για τους επισκέπτες του site - (μελλοντικούς) πελάτες σας.

 6. Συνεχής ανάπτυξη

  Ποτέ δεν σταματάμε σε αυτά που πετύχαμε. Οι λειτουργικές δυνατότητες των συστημάτων μας πάντα αναβαθμίζονται. Επαγγελματική ανάπτυξη – απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε στέλεχος της Revision.